Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktACT Logimark AS kjøper Hrafn AS!

ACT Logimark AS kjøper Hrafn AS, og styrker med dette sin posisjon som leverandør av logistikkløsninger basert på strekkoder og RFID-teknologi.

Siden oppstarten i 2009, har Hrafn hjulpet kunder i mange industrier med avanserte løsninger basert på RFID. De har hatt sitt hovedfokus innen varehandel, og har sammen med de viktigste aktørene i bransjen og forsknings-institusjoner tatt frem løsninger for både automatisering og effektivisering av vareflyt. Telecom, bygg og anlegg, klesbransjen, industriproduksjon, olje og gass, er noen av de øvrige bransjene vi har jobbet i. Hrafn har oppnådd et godt omdømme i RFID-markedet, og fremstår som det ledende fagmiljøet inne RFID i Norden.

Skapes enda flere muligheter.

Hrafns medgründer og CTO, Geir Velvle, følger med over til ACT, og får ansvar for å bygge opp en ny enhet i ACT-Gruppen omkring RFID og teknologi for forsyningskjeder. Med seg i sitt team vil han få ACT Logimarks utviklingsavdeling. ACTs utviklingsavdeling har utviklet mellomvareløsningen LogiFlow.

LogiFlow styrer bedriftens merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere, og med Hrafn på laget, vil det skapes enda flere muligheter innenfor området.

MortenMathiesen GeirVevle lavopp billboard

Daglig leder i ACT Logimark AS, Morten Mathiesen har vært pådriver for å få kjøpsavtalen med Hrafns eiere på plass, og ønsker Geir Vevle velkommen til ACT Logimark.

- Geir er en skolert og dyktig person, spesielt innen RFID-sektoren. Han vil bli en viktig medarbeider for oss, og en ressursperson i vårt arbeid med å videreutvikle ACT Logimark, sier Morten Mathiesen, som leder en bedrift hvis slogan er "Innovative Solutions".

Varemerket videreføres.

ACT vil overta Hrafn sine kundeengasjement og mange av produktene som er utviklet. Varemerket Hrafn vil videreføres i forbindelse med salget til ACT Logimark.

ACT Logimark leverte sine første merkemaskiner i 1990, og er en av de eldste aktørene i bransjen, og fremstår i dag som totalleverandør av løsninger hvor maskinvare og programvare inngår. ACTs kjøp av Hrafn inngår som et ledd i ACT Gruppens skandinaviske satsing innen leveranser av utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll basert på strekkode og RFID-teknologi.

For mer informasjon - kontakt:

  • ACT Logimark, v/daglig leder Morten Mathiesen, e-post:  eller 
  • Eller se presentasjonssiden til ACT Logimark i katalogen ved å følge denne linken: ACT Logimark

Informasjonen er funnet på ACT Logimark sin hjemmeside, samt pressemelding i Avisen - Moderne Produksjon Nr. 07-16 (utgivelsedato: 24 mai 2016)

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.