Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktPressemelding:

OneCo Products går i partnerskap med Jørgen Holmefjord og blir Adeptor AS

Bergen 7.4.2015: En langvarig nysgjerrighet ble raskt om til handling da en godt etablert aktør ble oppmerksom på at OneCo Products var til salgs. Det nå 30 år gamle selskapet Jørgen Holmefjord AS går inn som ny hovedaksjonær, mens alle de 7 ansatte blir medeiere.

Februar i år meldte OneCo om at OneCo Products AS var solgt til Jørgen Holmefjord AS som ny majoritetseier. Med seg på eiersiden fikk de samtlige ansatte i selskapet, og sikrer på den måten et langsiktig og gjensidig partnerskap.

Jørgen Holmefjord startet firmaet med samme navn i 1985 og ble raskt etablert som en anerkjent spesialist innenfor datakabel. Senere ble spekteret utvidet med andre typer signalkabel, noe som fremdeles er selskapets kjernevirksomhet.

De to selskapene har lenge vært oppmerksomme på hverandre, ettersom man har hatt en felles partner i Belden. OneCo Products - tidligere en del av Profitek - har i over ti år vært etablert som hovedimportør for Belden Hirschmanns industrielle ethernetswitcher, mens Jørgen Holmefjord har representert Belden i Norge på kabel helt fra starten av.

  • Vi setter pris på å ha fått en anerkjent, kompetent og langsiktig partner som ny eier, sier en fornøyd daglig leder i Adeptor AS, Dag Ivar Roald.

Det nye styret har gjort det klart at de ønsker å videreføre og forsterke den strategien som allerede er lagt, og Roald er trygg på at det eneste kundene vil merke på kort sikt er det nye navnet. Adeptor selger produkter for over 40 millioner kroner, hovedsakelig mot olje- og gassvirksomheter. De viktigste produktene er industrielle IT og telecom-produkter fra blant annet Hirschmann, Meinberg, Funke+Huster Fernsig og Federal Signal. I tillegg representerer selskapet Atexor på midlertidig belysning, CMP på kabelføringer og Technor på koblingsbokser og betjeningsmateriell.

En entusiastisk styreformann og hovedaksjonær Jørgen Holmefjord ser fram til å utvikle selskapet videre sammen med de ansatte.

  • Adeptor har vært godt drevet og har levert gode resultater, så vårt overordnede ønske er at man fortsetter mest mulig som før, sier Holmefjord. - På litt lengre sikt så er jeg trygg på at markedet vil oppleve oss begge som mer komplette, siden vi sammen tar hånd om et produktspekter som på mange måter hører naturlig sammen.

Kontaktperson

Dag Ivar Roald - Daglig Leder, Adeoptor AS - Mobil: 90 777 126

Nettsiden til Adeptor AS

Jørgen Holmefjord - Styreformann, Adeptor AS og Daglig leder, Jørgen Holmefjord AS - Mobil: 92 011 354

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.