Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktGrunnet følgende påstand:

"Forumet blir ikke vedlikeholdt av eier og er fullt av spam."

Så ble det sendt følgende request til support hos Asiaforum:

" Hei... Da vi alltid gir innehavere av nettsteder en mulighet til å imøtekomme påstander, så ønsker vi Deres tilbakemelding på påstander om at forumet ikke vedlikeholdes, og at i tillegg er fullt i Spam. Pr. dato er forumet gratis linket på infoklikk.no

Videre linking vil være avhengig av tilbakemelding fra dere. Url koblingen vil være under vurdering i 14 dager - dvs. fram til 18. januar 2018

Vennlig hilsen Magne O.Skimmeland Webmaster/eier "

Vi fikk ikke noe tilbakemelding fra forumet, og derved blir vår konklusjon at påstanden er riktig. Med bakgrunn i overnvevnte, så fjernet vi link til forumet på Infoklikk.no, det er beklagelig, men dette er eneste løsning slik vi ser det.

Vennlig hilse

Magne O.Skimmeland
Webmaster/eier Infoklikk.no

 

Kategorien: Forum-Reise - Er foreløpig også stengt ned, siden Asiaforum var eneste link der - Åpen for å reaktivere denne kategorien om gode linker blir funnet, eller informert om.

Utvalgte artikler

Husk at også innbruddstyver sjekker Facebook.

5 spørsmål og svar/råd.

Hva bør du gjøre når du skal reise bort?

Les mer …

Noen søketips.

Standardsøk, Katalogsøk.

Vi vil i denne oversikten, etterhvert som vi blir kjent med det, legge inn opplysninger som kan gjøre det litt lettere å søke etter linker, leverandører osv.. 

Les mer …

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.