Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktMicro Matic Norge AS kjøper Scandinavian Electric AS

Micro Matic AS har inngått avtale om kjøp av 100% av aksjene i Scandinavian Electric AS.

Scandinavian Electric har sine røtter tilbake til 1984, og driver med produktutvikling, import og markedsføring av komponenter og systemer for salg i elektrobransjen. Hovedsegmentene er boliger, industri-, kraft- og nettselskaper. Med leverandører som er blant de fremste på sine områder i Europa tilbyr Scandinavian Electric fremtidsrettede kvalitetsprodukter. Scandinavian Electric omsatte for ca. 68 MNOK i 2015 og har hatt en positiv utvikling i 2016. Selskapet har 16 ansatte og hovedkontor i Bergen. Scandinavian Electric AS er et familieeid selskap, hvor også noen ansatte eier en andel.

"Med Micro Matic vil vi få tilført verdifull kompetanse og ressurser til å videreutvikle virksomheten. Det er ingen overlappende produktområder i selskapene, og i fellesskap vil vi styrke samarbeidet med våre kunder og leverandører og tilbudet til markedet" - sier Richard Berg, adm.dir. i Scandinavian Electric.

"Scandinavian Electric er et spennende selskap som er godt etablert i flere markedssegmenter. I likhet med Micro Matic har selskapet høy faglig kompetanse innenfor sine satsingsområder, og Micro Matic vil bidra til å realisere ambisiøse fremtidsplaner. Kundestruktur og produktportefølje i Scandinavian Electric passer godt i forhold til våre planer om videre utvikling i elelektrobransjen. Sammen med Katalysator, som kom inn som hovedeier i mai 2016, har vi etablert en ny, ekspansiv strategi for Micro Matic, og oppkjøpet av Scandinavian Electric er en del av denne strategien" - sier Tomm Karlsen, adm.dir. i Micro Matic.

Transaksjonen forventes gjennomført i januar 2017.

Asker, 05.01.2017


Om Micro Matic Norge AS - Tilbyr smarte løsninger innen elektro og HVAC. Micro Matic Norge AS ble etablert i 1969. Vi har hovedkontor på Hvalstad i Asker kommune, og distriktskontorer i Bodø, Trondheim, Bergen og Haugesund.

Katalysator AS er et familieeid investeringsselskap organisert under holdingsselskapet Aars AS. Aars er eier av MøllerGruppen AS og MøllerGruppen Eiendom AS. Katalysator har pr i dag en portefølje med selskaper med totalt NOK 1,2 mrd. kroner i omsetning og ca. 520 ansatte.

  • Hjemmeside til Scandinavian Electric AS: Scel.no
    • Org.nr.:976749650
  • Hjemmeside til Micro Matic Norge AS: Micromatic.no
    • Org.nr.:919327901
  • Hjemmeside til Katalysator AS: Katalysator.no
    • Org.nr.:974412063

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.