Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktOtto Olsen AS kjøper GH Fittings AS

Otto Olsen AS har inngått en avtale om å kjøpe samtlige aksjer i GH Fittings AS. Overtakelsen vil finne sted 13.mai 2016.

GH Fittings AS ble etablert i 1984, som et datterselskap av Gunn Hegna AS som igjen har erfaring med rør og slangefittings siden 1923. Som produsent og importør leverer GH Fittings AS i dag et stort sortiment fittings som benyttes innenfor de fleste deler  av norsk industri. Selskapet eies av familien Hegna og drives i dag av Gunnulf R.Hegna og Erlend G.Hegna.

Produktene til GH Fittings AS passer godt inn i Otto Olsen AS sin øvrige produktportefølje og vil sørge for at selskapet kan videreutvikle og styrke sitt produktsortiment for væskebehandling.

Otto Olsen AS er glad for at Erlend G.Hegna vil bli med videre som ansatt og produktansvarlig for fittings. Han tar med seg kunnskap og kompetanse om kunder og produkter.

Om Otto Olsen AS

Otto Olsen AS er en handels- og produksjonsbedrift som leverer tekniske produkter til industrien og handelen i Norge. Selskapet er markedsledende leverandør inne sine segmenter, heter det i melding fra bedriften.

Otto Olsen AS ble etablert i 1866 og er et privat eid aksjeselskap med en solid egenkapital.

Omsetningen er ca. 300 millioner kroner pr. år og de har ca. 100 ansatte.

Logoer:

GH Fittings as logo  otto olsen 125


For mer informasjon, kontakt:

  • Erlend Hegna, mob.: 900 55 854, E-post: 
  • eller avdelingsleder Tom Harald Johansen, mob.: 452 58 043, E-post: 

GH Fittings AS - Organisasjonsnr.: 935 094 798

Otto Olsen AS - Organisasjonsnr.: 980 350 665

Informasjonen er innhentet fra bl.a.: Moderne Produksjon Nr.7 - 24.mai 2016, og vvsforum.no

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.