Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktMelbye kjøper Viking Elektro-Group AS

Publisert:30.07.2015

Melbye Skandinavia Norge AS har kjøpt Viking Elektro-Group AS, en av Norges ledende selskaper innenfor leveranse av elektromateriell og telekommunikasjons utstyr, og blir dermed en enda mer komplett leverandør. Viking Elektro-Group AS, som ble grunnlagt 1935, er en velkjent bedrift i det norske markedet.

"Vi investerer for fremtiden og ønsker å tilby våre kunder komplette løsninger. En måte å vokse på er å gjennomføre strategiske oppkjøp. Vi er veldig fornøyd med oppkjøpet av Viking Elektro-Group. Vi er overbevist om at dette vil være bra for kundene i det norske markedet. Melbye og Viking ligger geografisk nære hverandre og det vil gi synergier innen drift / organisasjon / logistikk" sier Christian Aasheim, konsernsjef i Melbye Skandinavia Norge AS.

"Melbye Skandinavia og Viking Elektro-Group passer veldig godt sammen med tanke på produkt sortiment og geografi, og våre varemerker strever etter å holde våre kunder i forkant", sier Ole-Juritz Røgeberg, daglig leder i Viking Elektro-Group AS.

Melbye kjoper Viking1 m

For ytterligere opplysninger, vennligst kontakt:

  • Christian Aasheim, konsernsjef i Melbye Skandinavia, tel +47 902 40 017, eller mail: 
   

Om Melbye Skandinavia AS:

Selskapet har gjennom mange år vært en ledende aktør innenfor salg av materiell til El.-forsyningen. De seneste år har selskapet bygget opp en sentral posisjon som leverandør av produktløsninger for bygging av fibernett. Melbye Skandinavia har en årlig omsetning på ca. 340 mill. kroner. Selskapet har datterselskaper / representert i alle tre skandinaviske land. For ytterligere opplysninger, se www.melbye.no

Om Viking Elektro-Group AS:

Viking Elektro-Group er blant Norges ledende selskaper innenfor leveranse av elektromateriell og telekommunikasjonsutstyr og har siden 1935 levert produkter og løsninger som er tilpasset det nordiske markedet. De har et landsdekkende apparat og har produkter fra verdens ledende produsenter. Omsetningen siste året var ca. 50 millioner kroner og de hadde 12 ansatte.

Org.nr.: 941009697 Melbye Skandinavia AS

Org.nr. 917192464 Viking Elektro-Group AS - Ble slettet fra Enhetsregisteret i Brønnøysund 14.12.2015

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.