Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktOpprinnelig publisert i avisen - Moderne Produksjon nr. 16 - desember 2014

AS Hamas skifter navn til AS Hamatec

hamas header
(Gammel logo)

Gjennom 25 år har AS HAMAS blitt forbundet med kvalitet, kort leveringstid, spesialproduksjon og gode løsninger. Og det skal de fortsette med.

Desverre har den politiske situasjonen i verden gjort det nødvendig for selskapet å endre navnet på firmaet. Fra 1. januar 2015 vil AS HAMATEC være en realitet. Nytt navn men samme solide produsent og leverandør.

"- AS HAMAS har i mer enn 25 år levert kvalitetsprodukter til det norske industri- og offshoremarkedet. Kvalitet, korte leveringstider og gode spesial produkter er noe vi er stolte av å bli forbundet med. Desverre for oss har navnet vårt blitt brukt av en organisasjon som står for helt andre verdier, og som vi ikke ønsker å bli forbundet med. Vår satsing i et internasjonalt marked har også gjort at navneskiftet ble nødvendig, " - sier Svein Olav Kjeve.

Fleksibel produkskjon

AS HAMATEC har som mål å fortsette den gode veksten de har hatt de siste årene. Salgs- og markedsressursen som ble ansatt i 2013 har allerede knyttet mange nye kunder til bedriften. Markedene i Nord-Norge har fått ekstra oppmerksomhet fra oss nå i 2014. Vi ser også at antallet leveranser utenfor Norge øker, noe som gjør at vi ser svært positivt på 2015, forteller Kjeve. - Flere og flere av våre kunder ser nye og spennende bruksområder for polyester-produkter. Med vår fleksible produksjon og dyktige medarbeidere løser vi, sammen med kundene, de utfordringer som kommer avslutter han.

BandStropper hamas_hamatec


 

For mer informasjon:

Utvalgte artikler

Husk at også innbruddstyver sjekker Facebook.

5 spørsmål og svar/råd.

Hva bør du gjøre når du skal reise bort?

Les mer …

Noen søketips.

Standardsøk, Katalogsøk.

Vi vil i denne oversikten, etterhvert som vi blir kjent med det, legge inn opplysninger som kan gjøre det litt lettere å søke etter linker, leverandører osv.. 

Les mer …

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.