Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktOpprinnelig publisert i avisen - Moderne Produksjon nr. 16 - desember 2014

glynwed logo

Glynwed AB bytter navn.

aliaxis-logo

1. desember 2014 bytter Glynwed AB navn til Aliaxis Utilities & Industry AB for å tydeliggjøre sin identitet og vise sine kunder og samarbeidspartnere at de er en del av det globale Aliaxis-konsernet.

"Med sin høye kompetanse, gode kundeservice og høye produktkvalitet er selskapet det samme som tidligere. - Forskjellen nå er at vi har en sterk logo og et sterkt selskapsnavn som tydelig viser hvem vi er," - sier Cornelia F.Sundberg. "- videre så er strukturen i konsernet den samme som tidligere og f.o.m. 1.januar 2015 heter alle forhandlerne rundt om i verden Aliaxis Utilities & Industry." Videre "- Vi fortsetter å markedsføre og distribuere våre merkevarer fra Friatec, Nicoll, Akatherm, Philmac, med flere, innen våre fire forretningsområder:

  • Utilities Division
  • Ceramics Division
  • Pumps Division
  • Nicoll Scandinavia

Mye er som før

Innen segmentet plastrørsystem og koblinger er Aliaxis-konsernet den største produsenten i verden.

Cornelia F.Sundberg sier videre at "- Våre medarbeidere bytter også e-post adresser 1.desember. De nye adressene har samme struktur som tidligere, men de gamle vil fungere i en overgangsperiode. Organisasjonsnummer, telefonnummer og adresse er som før, og ny hjemmeside kommer innen 1.januar 2014. (Aliaxis Utilities & Industry)


For mer informasjon:

  • Fredrik von Sterneck, VD, tel. +46 8 4466929, e-post: 
  • Cornelia F.Sundberg, Divisionschef för Ceramics & Pumps Division, tel. +46 8 4466927, e-post: 

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.