Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktOpprinnelig publisert på lonne.com 11.12.2014

Lönne Scandinavia skifter navn til Brammer.

Fra 1.januar 2015 går navnet Lönne Scandinavia over i historien. Etter at det børsnoterte Brammer overtok Bergens bedriften Lönne Scandinavia i år, tar den nye eieren nå steget helt ut og skifter navn.

Som fullverdig familiemedlem av børsnoterte Brammer med mer enn 3 500 ansatte, er strategien allerede lagt for videre offensiv satsing i det skandinaviske markedet.

"Gjennom snart 70 år har Lönne Scandinavia opparbeidet seg en solid stilling og meget verdifull kundeportefølje i det skandinaviske markedet. Brammes visjon og strategi bak oppkjøpet, er en klar ambisjon om å styrke og utvikle denne posisjonen ytterligere. Derfor er det riktig og nødvendig at Lönne Scandinavia nå skifter navn til Brammer." - Dette sier Ole Jacob Myre som er sjef for Brammer i Norden.

Brammer Group, som ble etablert i 1920, er i dag Europas ledende leverandør av produkter og tjenester til teknisk industrielt vedlikehold, reperasjoner og overhaling. Selskapet er representert i 22 land, har 100 000 kunder og omsatte for nærmere 8 milliarder kroner i 2013.

"Med navneskiftet får Lönne Scandinavia en synlig tilhørighet med Europas viktigste leverandør innen teknisk vedlikehold. Samtidig får Brammer en langt sterkere markedsprofil i Skandinavia. Samlet gir navneskiftet derfor viktige synergier for selskapets videre satsing i Norge, Sverige, Danmark og Finland. For våre eksisterende kunder vil selve navneskiftet bety enklere tilgang til Brammers kompetanse og produktutvalg innen teknisk vedlikehold." - Sier Ole Jacob Myre.


For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med Michael Mørum

Se også egen pressemelding fra oppkjøpet av Lönne Scandinavia i januar 2014

Utvalgte artikler

Husk at også innbruddstyver sjekker Facebook.

5 spørsmål og svar/råd.

Hva bør du gjøre når du skal reise bort?

Les mer …

Noen søketips.

Standardsøk, Katalogsøk.

Vi vil i denne oversikten, etterhvert som vi blir kjent med det, legge inn opplysninger som kan gjøre det litt lettere å søke etter linker, leverandører osv.. 

Les mer …

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.