Statistikk pr. dato

Det er 2007 linker og 621 kategorier i katalogen

Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktBrannspjeldRSS

I denne kategorien finner du firma ol... som leverer HVAC-Brannspjeld - Godkjente brann og røykgasspjeld. Brannmotstandsklasser som kan være mulige - EI60/EI90 og EI120 - avhengig av bruksområder.

Liten utdyping av betegnelser:

  • E = Integritet; Spjeldets evne for å hindre spredning/lekkasje av ild og varme gasser fra brannens side til den ueksponerte siden.
  • I = Termisk isolasjon; Spjeldets evne til å holde temperaturstigningen på ueksponert side under en bestemt verdi iht. EN 13501-3 (200°C), som garanterer at ueksponerte overflater ikke antennes.
  • 90 = Tid; Definerer antall minutter spjeldet oppfyller EI-kriteriene. Normale tidsangivelser er 60, 90, 120 eller240 minutter.

Sjekk med leverandør for typer, bruksområder, muligheter osv....

Micro Matic Norge AS

0 vurderinger
Micro Matic Norge AS

Til Nettsted

Micro Matic er en ledende kompetansebedrift med fokus på smart elektro, konvensjonell elektro og HVAC-produkter. Micro Matic har fokus på kvalitet i alle ledd, og med et stort utvalg av systemer og komponenter er vi din perfekte kompetansepar ...
Les mer...

AdresseNye Vakås vei 28
Postnr.
Sted/By
KommuneAsker
Fylke
Land
Besøk211
Oppdatert

Polyseam AS

0 vurderinger
Polyseam AS

Til Nettsted

Polyseam er en global produsent av førsteklasses merkevarer til byggebransjen, som tilbyr produkter av høy kvalitet og pålitelig service til kunder i mer enn 41 land over hele verden. Vi har spesialisert oss på utvikling av profesjonelle tetningsmidler, l ...
Les mer...

AdresseRavneveien 7
Postnr.
Sted/By
KommuneRe
Fylke
Land
Besøk75
OppdatertAldri

Utvalgte artikler

Husk at også innbruddstyver sjekker Facebook.

5 spørsmål og svar/råd.

Hva bør du gjøre når du skal reise bort?

Les mer …

Noen søketips.

Standardsøk, Katalogsøk.

Vi vil i denne oversikten, etterhvert som vi blir kjent med det, legge inn opplysninger som kan gjøre det litt lettere å søke etter linker, leverandører osv.. 

Les mer …

Utvalgte linker

Nyeste linker

Populære linker

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.