Statistikk pr. dato

Det er 2007 linker og 621 kategorier i katalogen

Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktInfoklikk.no - registreringsregler

Gjelder både ved nyregistreringer og fornying av registrerte linker på infoklikk.no

Infoklikk.no - Vi vurderer alle registrerte Linker/Nettsteder manuelt og de som ikke oppfyller våre kvalitetskrav vil heller ikke bli godkjent for publisering på infoklikk.no

Ved registrering er det viktig at nettsidens tittel og en kort beskrivelse av innholdet, dvs. hva man kan forvente å finne på nettside, blir korrekt oppgitt. Eget skjema vil bli brukt hvor de enkelte registreringspunktene er satt opp.

Almenne krav er at; nettside, innhold mm. er basert på lovlig innhold og er komplett med fungerende linker og reelt innhold.

Eksempler på innhold, funksjon som ikke vil bli godkjent:

  • Popupreklame - Egen vurdering av hvor påtrengende den er, men som utgangspunkt - ikke godkjent.
  • Nettsiden installerer software og andre program på brukeres PC-er, Nettbrett, Smarttelefoner og andre medier - ikke godkjent.
  • Lenker med støtende eller ulovlig innhold - ikke godkjent.

Brudd på disse minimumskravene vil medføre øyeblikkelig utestengelse fra katalogen med krav om forklaring og endring. Ved manglende respons / tilbakemelding / Ingen endring av pågående brudd, vil lenken bli slettet og egen rapport vil bli lagret for å sikre at denne lenken / nettstedet ikke blir registrert på infoklikk.no igjen uten at en grundig gjennomgang av ev. endring av innhold, seriøsitet blir gjennomført.

Vennlig hilsen

Magne O.Skimmeland
Webmaster - Infoklikk.no

Utvalgte linker

Nyeste linker

Populære linker

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.