Viktige telefon nummer:

110

112

113

LegevaktLitt historie og bakgrunn for Rogalandsguiden.no og Infoklikk.no.

Nettstedet kom i sin første hovedversjon på lufta 19.09.2002, da hadde det adressen skimtrade.no - men som tiden gikk, så ble vi veldig klar over at det var et lite ønskelig navn, med tanke på den tjeneste nettstedet var tiltenkt. Veldig mange trodde vi bedrev ren handelsvirksomhet og forespurte om både det ene og det andre. Så med bakgrunn i å rendyrke nettstedet som et informasjonssted, samt en "linkguide", så endret vi navnet til linkguiden.no

 • Linkguiden.no ble så åpnet 14.02.2004
 • Etterhvert begynte også behovet for et bedre, mer moderne og funksjonelt design å melde seg, - så høsten 2006 tok vi kontakt med et design- firma - Megabite AS - og fikk hjelp til det.
 • I slutten av 2011 ble det klart at en ren HTML side ikke var mye rasjonell å jobbe og oppdatere, da vi måtte hele tiden ta side for side når noe skulle endres, samt stadig fare med å ødelegge deler av designet, nå vi bl.a. la inn ny nformasjon. Så omtrent midten av 2011 -juli/august, tok vi kontakt med et annet design firma, - Web Norge, og fikk laget en ny mal som kunne brukes i Joomla programvaren på nett. I denne sammenheng fikk vi database styring og forskellige andre program, bl.a. et hvor vi enkelt kunne bygge et skikkelig link directory, link katalog. Siden dette er en database styrt løsning så trengtes det kun å legge inn link og opplysninger ett sted, og deretter koble det til de enhver gjeldende kategorier som er aktuelle i katalogen. Målet med linkguiden.no, og deretter netresources.no er at det skal bli lettere å finne informasjon, ressurser, leverandører, linker til offentlige steder, bransjer, nyttige- tabeller, PDF-filer og mer folkelige linker.
 • Innehaver av nettstedet har lang bakgrunn fra bransjer innen elektro, svakstrøm, rør, vvs, og i tillegg også noe innen mekanisk, løfteutstyr - ex/atex utstyr, bl.a. - har også utdannelse innen salg, innkjøp, logistikk, kvalitetssikring, HRM, Prosjektstyring og ledelse. Av andre ting som innehaver har erfaring fra er å være tillitsvalgt en periode på fem år, som Formann i fagforening, samt to år som verneombud, og til sist, de ansattes representant i den aktuelle bedriftens styre.
 • Innehaver har også en brennende interesse for internet og de muligheter som finnes der.
 • I tillegg var innehaver også ansvarlig selger (KAM) i sjiktet - salg offshore - primært elektro over mange år. Fag som en berørte er; Elektro, kulde, rør/vvs, verktøy mm.
 • I året 01.01.2014 gikk nettsiden netresources.no på luften og skulle etter planen erstatte linkguiden.no som hovednettsted, men i 2019 besluttet vi å legge ned link katalogen - lite bruk og krevde mye arbeid å vedlikeholde.

Følgende linker er fortsatt aktive:

 • Infoklikk.no - Denne nettsiden vil kun ha tilbud som dekker artikler, tabeller, ordlister  - men ikke noen link katalog.
 • Rogalandsguiden.no med linker, temaer osv. primært om og for Rogaland. Hovedsakelig en link katalog med info. om de enkelte linker, samt adresser og kartvisning.

Følgende domener er parkert og vil bli slettet i løpet av 20201

 • Netresources.no og Linkguiden.no

Nyheter og oppdateringer vil bli forsøkt med jevne mellomrom å bli publisert på sosiale nettsteder.

Vi er alltid åpne for nye ideer på emner osv... som kan være aktuelle for nettsiden - infoklikk.no og rogalandsguiden.no

 • Det er tilbakemeldinger fra bl.a. dere som bruker nettsiden som vil gjøre infoklikk.no og rogalandsguiden.no til gode hjelpemiddel på internett.
 • Håper at dere vil finne de forskjellige nettsidene interessante slik at dere vil benytte dere av sidene fremover.

 • Tilbakemeldinger til inforklikk.no kan bli gjort via denne e-post linken. 
 • Tilbakemeldinger til rogalandsguiden.no kan bli gjort via denne e-post linken. (Åpner i nytt vindu)

Vennlig hilsen

Magne O.Skimmeland
Eier og Webmaster for 

 • Infoklikk.no
 • Rogalandsguiden.no

Infoklikk.no

Hjelper deg med å finne ressurser.

Dagens dato:

Infoklikk.no kan ikke på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som er linket på eller til Infoklikk.no sine sider. / Infoklikk.no - can not be held responsible for any content on any external website linked on or to the Infoklikk.no website.